Ferestre PVC

BauProfi comercializeaza ferestre din PVC care sunt caracterizate de calitate, soluţii fucţionale inovatoare, siguranţa şi economisirea energiei. Formele elegante ale profilelor, gama variată a culorilor şi accesoriior permit ferestrelor noastre să se distingă prin eleganţă şi design.

VEKA 70

Sistemul de ferestre  din PVC, Veka 70 are un design clasic cu muchii uşor rotunjite care îi permit să se adapteze oricarui stil arhitectonic. Este recomandat pentru valorile sale estetice cât şi pentru cele funcţionale.

VEKA 82

Noua gamă de profile Veka 82, special concepută pentru a satisface standardele înalte de izolare termică, siguranță și funcţionalitate. Este recomandată pentru case pasive şi clădiri,  pentru un consum redus de energie.

KOMMERLING 70 AD

Datorită geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului de ferestre din PVC, Kommerling 70 AD classic şi elegance, acest sistem oferă soluţii pentru orice fel de stil arhitectonic.

KOMMERLING 76 MD

Noul sistem de etanşare cu garnitură centrală, Kommerling 76 MD este o dezvoltare nouă pentru un sistem de ferestre din PVC. Pe langă valorile remarcabile de izolare şi proprietăţile statice îmbunătăţite, prezintă de asemenea şi proprietăţi tehnice care anterior au fost atinse doar prin sistememe de profile cu adâncimi de instalare mari.


Accesorii

SPROȘURI
STICLĂ
FERONERIE
MÂNERE
GLAFURI
GRILE DE AERISIRE

Suna astazi pentru a afla mai multe despre oferta noastră de servicii și produse, sau viziteaza-ne la biroul din Arad, strada Stefan Cel Mare, nr. 1.

 0724.327.317